مداد کم رنگ

مطالبی درباره سبک زندگی ، خواص میوه ها ، آشپزی ، گیاهان دارویی

درمان و پیشگیری از بیماریهای قلبی با طب سنتی

  • ۱۸۷
درمان و پیشگیری از بیماریهای قلبی با طب سنتی

قلب یکی از مهمترین اندام های حیاتی بدن انسان به شمار می رود که وظیفه خونرسانی به تمامی اعضا را بر عهده دارد. 

هنگامی که قلب خون را پمپاژ می نماید اکسیژن و مواد مغذی از طریق رگ ها به سلول های قلبی و دیگر اعضا میرسند و در صورتی که در عملکرد قلب مشکلی به وجود آید به دلیل نرسیدن اکسیژن به دیگر اعضا بدن با مشکلات جدی روبرو می شود.

 

امروزه مشکلات قلبی در بسیاری از افراد دیده می‌شود و حتی در صورتی که به درستی درمان نگردد می تواند منجر به نارسایی قلبی شود.

استفاده کردن از داروهای گیاهی و طب سنتی می تواند نقش بسزایی در کنترل بیماریهای قلبی ایفا کند .

در زیر به تعدادی از روش های طب سنتی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی اشاره می‌کنیم 

سیر 

سیر در طب سنتی به عنوان یکی از گیاهان دارویی بسیار مفید شناخته می‌شود. مصرف سیر باعث کاهش کلسترول خون شده و خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد. همچنین از آنجایی که استفاده از سیر باعث افزایش ارتجاع رگها می گردد  در درمان گرفتگی عروق بسیار موثر است.

استفاده از سیر تا حدود زیادی خطر سکته مغزی را کاهش می دهد اما برای تاثیر بیشتر آن بهتر است که به صورت خام مصرف شود.

 

زعفران 

زعفران گیاهی می باشد که از طبع بسیار گرمی برخوردار است و مصرف آن قلب را از ابتلا به بیماری‌هایی چون نارسایی قلبی محافظت می‌کند. 

به منظور تاثیر بیشتر بهتر است که زعفران همراه با عسل میل شود.

 

 

عسل 

عسل در طب سنتی به عنوان یکی از داروهایی می باشد که برای درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد . مصرف عسل باعث بهبود عملکرد قلب شده و قلب را در برابر بیماری‌های قلبی محافظت می‌کند.

به منظور تاثیر بیشتر بهتر است که عسل با زنجبیل مخلوط شده و صبح ناشتا مصرف گردد.

 

 

زنجبیل 

امروزه بسیاری از افراد به دلیل رژیم غذایی نامناسب دچار کلسترول خون بالا می باشند و در نتیجه به گرفتگی عروق مبتلا می شوند . مصرف زنجبیل برای این افراد گزینه مناسبی محسوب می شود زیرا باعث کاهش کلسترول خون شده و در نتیجه به باز شدن عروق کمک می نماید.

برای تاثیر بیشتر زنجبیل بهتر است که به صورت دمنوش مصرف گردد.

 

 

ارده شیره 

ارده شیره یکی از موادی می باشد که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و مقاومت بدن را در برابر مبتلا شدن به انواع بیماری‌ها افزایش می‌دهد.

مصرف ارده شیره در جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های قلبی به خصوص نارسایی قلبی بسیار تاثیر گذار می باشد.

اما باید به این نکته توجه داشت که در مصرف ارده شیره هرگز نباید زیاده‌روی شود.

 

 

شربت لیمو 

یکی از دلایلی که زمینه ساز بیماریهای قلبی می باشد فشار خون بالا است و ترکیبات موجود در لیمو باعث کاهش فشار خون می گردد.

از آنجایی که مصرف لیمو باعث روان شدن جریان خون در رگها می شود خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد. 

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در لیمو باعث سلامت قلب می گردد و قلب را در برابر بیماری های قلبی مانند گرفتگی عروق محافظت می‌کند. 

 

 

زردچوبه 

در ترکیبات زردچوبه ماده‌ای به نام کورکومین وجود دارد که باعث کاهش التهابات بدن می گردد. استفاده از زردچوبه به عنوان یک روش درمانی برای درمان کردن گرفتگی عروق استفاده می‌شود همچنین مصرف آن با جلوگیری از لخته شدن خون می‌تواند در پیشگیری از سکته قلبی موثر باشد.

 

در آخر باید به این نکته اشاره کرد که اصلاح رژیم غذایی و دوری از فشارهای روانی و عصبانیت می تواند به سلامت قلب کمک نماید.

مصرف بعضی از عرقیجات مانند گلاب، گل گاوزبان، عرق بیدمشک و آب سیب در پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های قلبی موثر میباشد

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مطالب پیشنهادی اول

خوراکی برای کاهش فشار خون

خوراکی برای کاهش فشار خون

عواملی مانند سن بالا، سابقه خانوادگی، نژاد، جنسیت و …. باعث افزایش فشار خون می شود. فشار خون بالا باعث بیماری های قلبی، سکته های مغزی، بیماری های کلیوی و …. می گردد که بسیار خطرناک می باشد.

مطالب پیشنهادی دوم